Alberto Longo "Spaghetti Quadrati" Pasta di Gragnano IGP
Pasta, produceret med hård semulje hvede, dyrket økologisk på Alberto Longo’s marker og på bakkerne i det nordlige Daunia i provinsen Foggia.
Hvedesorterne Antalis, Marco Aurelio, Quadrato og Saracolla.
Antalis, Quadrato og Saracolla er værdsat for deres fremragende proteinegenskaber. Marco Aurelio for dets proteinindhold og kvaliteten af gluten. Gragnano-vand, hård hvede, bronzetrækning og langsom tørring giver overlegent pastakvalitet med fremragende smag og pasta, der altid er "al dente".
Alberto's pasta er mere fyldig end de fleste andre pastatyper, - så du bruger ikke helt så meget. Beregn ca. 70 gr. tør pasta pr. person
HUSK: Når du koger pasta, skal du FØRST koge rigelig vand. Når det koger, kommer du salt i, og så kommer pasta i kogevandet. Aldrig først....
Kogetid står på posen, og er forskellig for hver pastatype
-
Hurtig levering
-
Egen import
-
Gratis fragt ved køb over 500,-