• mini-hikashop-basket
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Alessandro Rivetto, Piemonte
Rivetto 1400x875
Alessandro Rivetto's bedstefar Giovanni havde Alessandro med rundt på vingården, allerede som helt lille. Det var dog Hans far, Ercole, som virkelig fik tændt gløden på turene rundt i vinmarkerne og de støvede kældre med vine.

Idag er vinhuset moderniseret og den intense passion for vin er skruet et nøk op med partnerskabet med ønolog Alessandro Bonelli.
Deres intense arbejde siden 2012 bærer i den grad frugt i de klassiske vine.

Vinhuset ligger pittorest i La Morra, - som MÅ siges at være hjertet af Pimonte "From the breathtaking view of La Morra to the hills weathered by the sea breeze in Cremolino."

Med vinmarker i Alba, Serralunga og Cremolino, favner vinhuset bredt, og kan derfor tilbyde os nærmest alle de klassiske Piemonte vine.
Hvide Arneis (Piemontes ultimative hvidvinsdrue). Ja, selv som enkeltmarksvin.
De røde vine favner elegante Barbera fra Alba, Langhe Nebbiolo, Barolo og flere enkeltmarksvine. Jeg har valgt "Vigna Rionda" som det ultimative vinudtryk for vinhuset. Det er skræmmende god Barolo....

Vinene fra Alessandro's hånd giver det elskede Piemonte-udtryk, OG er samtidig til priser, så vi alle kan være med og opleve Kongevinene fra det høje nord i Italien
Serralunga Nemogaarden
Bottiglie Barolo
Rivetto Vinkølder
BESØG OS
Nemogaarden Aps - Enoteca Nemo
Engvangen 9
2680 Solrød

VAT / CVR: 36 19 95 20
FANG OS PÅ TELEFONEN
SEND EN MAIL