Den sprøde brise fra Adriaterhavet og Appenninerne - et vinhus, højt løftet!
Den sprøde brise fra Adriaterhavet og Appenninerne - et vinhus, højt løftet!
Højt over landskabet, ligger vinhuset. Smukt på en bakketop. Beatrice og Steffano overtog vinhuset i 1975. I 1990 satte de eget navn til vinene.
siden er vinhuset løftet til høj, økologisk topkvalitet. I dyb respekt for Marches traditioner, med brug at autoctone druer som Verdicchio, Passerina, Lacrima og lidt internationale druer, - og med brug af den bedste teknologi til at frembringe det ypperste i vinene, har de formået at sikre et væld af priser og anerkendelser.
Første Tré Bicchieri (3 glas) i Gambera Rosso kom i 2006. Senest i 2023 har de igen, igen fået 3 glas...
Gambera Rosso er Italiens mest anerkendte vinguide. De 3 glas er højeste anerkendelse, - svarer vel lidt til 3 Michelinstjerner for en restaurant
Vinhuset har en særlig kærlighed og flair for Verdicchio. De har de bedste forhold, med beliggenhed i hjertet af Castelli di Jesi.
Med 230 ha jord og blot 30 ha dyrket med vine, er der godt plads til at finde de bedste placeringer. Mod øst, på vandsiden, er anlagt rødvinsmarker. Mod vest, i læ af Appenninerne, ligger hvidvinsmarkerne.
Nemogaarden tilbyder 4 hvidvine, en Rosato og 3 rødvine fra vinhuset.
Download ØKO certifikat