En ny og frisk tilgang til vin - det kan du faktisk smage.
Moderne Montalcino vinhus med en ny, frisk tilgang til vin - og det kan du faktisk smage.
Ankomst gennem den tunge jernport, den stejle grusvej, de høje træer, til et bjergtagende smukt kig ud over Toscana i al sin skønhed. Poetisk! Pittoresk!!
Jordbunden af sandsten, travertiner og Pietra Serena danner en smuk baggrund for den skønne udsigt. Madonna Nera er det historiske navn for det bakkede terræn, hvor den forholdsvis nye vingård ligger.
Entreprenant entusiasme og respekt for Montalcinos traditioner er grundlaget for dyrkningen af de 6 ha. Vinhusets Premiere Cru er Supertuscan eller Tuscan IGT Madonna Nera. Skabt i 2006 af oenologist Carlo Ferrini.
I 2008 kom Brunello di Montalcino fra 2 ha jord ved Sant Antimo Abacy til verdenen. Og endelig kom Rosso di Montalcino i første årgang 2015.
Med nærmest hysterisk fokus på kvalitet er alt naturligvis håndhøstet; lavt udbytte på 55-65 quintals/ha og alt er ”Sustainable Winemaking”, altså det tætteste man kommer ”BIO” uden certifikatet.
Vinhuset producerer blot 25-30.000 flasker i alt/år.
Bliv en del af Nemogaardens vinentusiastiske fællesskab! Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag eksklusive invitationer, spændende historier og uimodståelige tilbud. Din vinrejse begynder her!