Cantina Diubaldo, finder vi i pittoreske Abruzzo. Regionen har et ideelt mikroklima for vindyrkning skabt af bjerge, kystlinje og meget skiftende mikroklima.
Håndværk og tradition
Cantina Diubaldo kombinerer århundredgamle vinfremstillingstraditioner med moderne teknikker for at skabe vine, der er både autentiske og innovative. Det ”stoflige” reflekterer de historiske aner fra det oprindelige væveri på stedet. Derfor er etiketterne naturligvis – bomuld. Vinhuset dyrker økologisk, bæredygtigt og med solid fokus på regionens autoktone druer og traditionerne. De bærende druer i Abruzzo er Montepulciano, Pecorino, Passerina og Trebbiano.
Vinhuset er med i FIVI, en organisation af ca. 1.500 små vinhuse, som netop værner om det historiske og det bæredygtige.
Bliv en del af Nemogaardens vinentusiastiske fællesskab! Tilmeld dig nyhedsbrevet, og modtag eksklusive invitationer, spændende historier og uimodståelige tilbud. Din vinrejse begynder her!